Anmälan

Här kan du göra din intresseanmälan för ditt lag till Sveriges Mästerförare.

Anmälningsavgift 1.995:- ex moms per lagdeltagare, (inkl moms 2.115:-).

Det är bra om du redan när du skickar in intresseanmälan kan ange några alternativa datum då det skulle passa ditt lag att komma till Åre och tävla. (Har du inte något förslag på datum så tar vi det i nästa steg). Kolla gärna direkt i vår kalender hur bokningsläget ser ut för de datum du är intresserad av.

Du får i retur av oss ett anmälningsformulär där du anger uppgifter om dig och ditt lag. Efter att du skickat in detta och vi har bokat er tävlingsdag så är det klart! Behöver du sen hjälp med boende så fixar vi det!

Alla lagmedlemmar kommer att få visa sitt giltiga körkort innan starten går. Detta för att man självklart måste inneha ett giltigt körkort för att få köra mästerskapet, men också för att organisationen ska kunna kontrollera att inte fler än två lagmedlemmar är licensierade förare i Svenska Bilsportförbundet. Vi påminner en gång till alltså, i ett lag som består av minst 6 förare så får max 2 av dessa inneha förarlicens hos Svenska Bilsportförbundet.

Innan start kommer alla i laget att få skriva under en disclaimer där man också intygar att man inte använder triangelmärkt medicin, eller är påverkad av droger eller alkohol.

För frågor eller bokning, kontakta Anders +46 70 59 59 59 8.

Välkommen med din intresseanmälan!

Namn

E-post

Önskemål om datum (skriv gärna 3 datum som passar er)

Meddelande

Verifieringskod
captcha