Åk med ett varv!

Ett stort TACK till alla er 300 förare som deltagit i Sveriges Mästerförare 2016! För er som kanske kommer upp till Åre nästa år för att tävla…, här kan ni få en glimt från Sveriges Mästerförare. Kolla på filmen!

Ny dag och ny film! Filip bjuder ytterligare en Sveriges Mästerförare-deltagare på ett varv runt banan! Häng med!

Åk med ett varv! Här testar vi kameravinklar, längd och utförande på en tänkt Sveriges Mästerförarbana. Denna körning är gjord på Audis isbanor på Åresjön i en Audi S3 med 300 hk.

Åk med ett varv till! Här testar vi samma sak fast på Helgesjön. Vädret var inte lika vackert som när vi filmade på Åresjön, men det kan man stå ut med när man vet att fordonet i denna film är en Audi RS6 med 560 hk. Ljudet blir liksom ganska fränt!

Åk med på en skarp handlingbana för Sveriges Mästerförare 2015. Efter utvärdering och flera tester kom vi fram till en lämplig banlayout för tävlingarna i vinter. Inte för lång och inte för kort. Inte för svår och inte för lätt. Inte för snabb och inte för långsam. Bedömningen är att på en sån här bana kan både amatör och proffs prestera bra resultat. Här kan du alltså åka med ett varv så du får en känsla för hur årets tävlingsbana kommer att ta sig ut.